2 oktober fijne rustige dag in Crescent City

In de ochtend vertrekken we maar gelijk naar de Walmart. Waar we eerst even gezamenlijk naar een harde schijf gaan kijken. Ze hebben hier karren met bankjes erachter waar 2 kids op kunnen zitten. Je vindt ze niet overal, maar hier zien we er toevallig één, dus hop Lizzy erop en gaan met die banaan. Gelukkig heb ze veel keuze en rekenen we al snel onze nieuwe harde schijf af. Na nog even rondlopen is Lizzy al snel klaar met de kar en wil ze graag rondrennen in de Walmart. Handig dan met die zware kar haha… not! We besluiten dat we hier best nog een poosje kunnen blijven, maar dan wel even apart van elkaar. Lizzy gaat lekker een middagdut doen in de camper op de parkeerplaats en Eline blijft als eerste in de winkel. Ze neemt het ervan…. Een paar uur rondlopen daar kun je haar wel toevertrouwen, Rob begint zich bijna zorgen te maken. Rob mag daarna en houdt het na ongeveer 45 minuten voor gezien, wat trouwens voor hem ook nog best knap is 😉 .

Als we terugkomen spelen we heerlijk in de speeltuin en is er ook tijd om wat wasjes te draaien. Er is een soort gameroom met speelhoek naast de laundry room, dus Lizzy gaat gezellig mee, haalt wat speelgoed naar buiten en vermaakt zich opperbest. Het is echt zo’n relaxte vakantiedag, lol maken samen, alles een versnelling (of drie) lager. Heerlijk! En het is nog lekker weer ook! 
Aan het einde van de middag maakt Rob een vuurtje met houtskool en kookt heerlijke nasi in de gietijzeren skillet. We zitten en eten buiten tot het begint te regenen.

Een Reactie op “2 oktober fijne rustige dag in Crescent City

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s