29 september lui dagje op KOA Shingletown

Gisteren hebben we tot ver na middernacht achter de laptop plannen zitten maken voor de rest van de reis. We hebben alvast onze volgende 2 campings in Trinidad en Crescent City geboekt. Als we vertrekken van deze camping zullen de dagen erna in het teken van Redwood National Park met zijn grote kustmammoetbomen.
We moeten nog boodschappen doen, even weer eten en drinken inslaan voor de komende week. Maar we maken er eerst een lui ochtendje van, dat komt vanmiddag wel.

Rob en Lizzy gaan even samen naar de speeltuin en we draaien nog wat wasjes die we gezellig samen ophalen. Zelfs de knuffel van Lizzy moet er aan geloven, want die begint behoorlijk smoezelig te worden.

Lizzy moet ook even bijtanken en doet een lange middag dut. Het is al flink laat als we aan de rit beginnen naar de Walmart een halfuurtje verderop. In zo’n mega supermarkt is het niet gemakkelijk om even snel je spulletjes bij elkaar te zoeken en we lopen er natuurlijk weer veel te lang. Rob had er al rekening mee gehouden, maar Eline moet wel even slikken als we in het donker naar onze camping terugrijden. Als het dan ook nog begint te regenen en er grondmist onstaat, is het feest helemaal compleet. Rob trekt zich er niets van aan, beetje snelheid minder en gewoon rustig naar de camping rijden met ons bakbeest. Het scheelt natuurlijk ook dat we weten hoe de camping eruitziet en waar ons plekje is. Want geloof ons, Amerika is echt donker als het donker is. Alles is hier natuurlijk veel uitgestrekter en van de lichtvervuiling zoals we in Nederland zien, heb je hier geen last op het platteland. Je oriëntatie op de weg zijn de gele vlakjes in het midden tussen de striping. Op de camping vertrouw je op je eigen koplampen. Via de juiste route parkeert Rob de camper op onze plek, geen boomtakken geraakt dit keer haha. Eline sluit snel alles aan en kookt een bordje eten, opgebakken aardappeltjes met een hamburger en doperwten en worteltjes, dat smaakt goed zo wat later op de avond hmmmm. We hebben voor Lizzy een opblaasbadje gescoord, omdat ze veel liever baddert dan onder de douche staat. Als we bijna uitgegeten is, moet het badje gepakt en opgeblazen worden. Ze wil nog in bad! Om 9 uur zit ze prinsheerlijk in haar badje en geniet volop, dit is dus echt vakantie.

2 Reacties op “29 september lui dagje op KOA Shingletown

  1. Nou dat in het donker terugrijden was ook niet mijn favoriet geweest! Eline laat je rijden. Gelukkig heb je een goede chauffeur,,,als die de juiste weg neemt. Sorry Rob, dit was een inkoppertje! Fijn dat het vakantie gevoel en ritme zo heerlijk aanwezig is. Bedankt weer voor het delen van jullie belevenissen. Xxx

    • O, dat doe ik ook hoor… nog geen meter gereden. Pfff dat ding is echt te groot! Respect voor Rob hoor! Maar ehm, soms is hij een beetje eigenwijs en neemt hij niet de route die ik aanwijs…. tsja mannen 🙂 thanks voor je reacties! Zo leuk. Xxx Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s