21 september eerste volle RV dag op Anthony Chabot

We worden wakker in onze eigen paleisje op wielen. Wat een weelde dat dit kan! We zijn dankbaar. We hebben voor vandaag geen plannen en we blijven nog een nachtje, tot zondag, op deze camping. Omdat we nog niet alle boodschapjes hebben kunnen krijgen, rijden we weer terug naar de Walmart en omliggende winkels. Het is wel een stuk drukker, nu in het weekend, maar gelukkig kunnen we gewoon parkeren. Rob blijft eerst met Lizzy bij de camper spelen, maar we gaan wel gezamenlijk lekker even lunchen en daarna naar de Walmart. De laatste items haalt Eline nog weer alleen, Rob en Lizzy zijn er klaar mee! Bij de Ross dress for Less worden nog snel wat korte broeken voor Lizzy en luchtig schoeisel (Crocs haha) voor Lizzy en Eline gescoord, het blijft nog lekker warm hier en dan zijn deze items toch wel erg handig.

Wanneer we terugkomen steken we voor het eerst de barbecue aan! Rob maakt een vuurtje van takken, zet de gisteren gescoorde gietijzeren pan op het rooster en binnen een half uur staat er een heerlijke maaltijd op tafel.

Het is best even wennen, het kampeerleven. Vooral Eline moet even aarden, haar plek vinden en de camper echt een thuis maken voor de komende maand.

Die avond kruipen we achter de laptop om te bekijken hoe we de route verder gaan rijden. We hebben bewust geen campings besproken en veel in de route open gelaten. We moeten ervaren hoe het rijden bevalt en hoe Lizzy het vind om langere tijd stil te zitten of misschien wel te slapen in de kinderstoel. We hebben geïnformeerd of we nog een nachtje op Anthony Chabot kunnen blijven, maar hier zijn geen RV plekken met aansluitingen meer beschikbaar. Zonder zien we (nog) niet zitten, dus is het zaak om op zoek te gaan naar een nieuwe plek voor de komende dagen. Gelukkig hebben we hier goede 4G en kunnen naar hartenlust surfen. Het is nog niet gemakkelijk,  Rob heeft een voorkeur om niet te zuidelijk af te zakken. Eline wilde nog graag naar Sequoia, maar dat lijkt niet verstandig. Rob geeft aan dat de afstanden dan erg groot zijn. Gezond verstand wint het van gevoel en we slaan Sequoia en daarmee ook Kings Canyon over. We besluiten om naar de voorkant van Yosemite National Park te rijden en boeken 2 nachten op Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging. Prima om verder te kijken naar de route en onszelf verder vertrouwd te maken met de camper.

Een Reactie op “21 september eerste volle RV dag op Anthony Chabot

  1. Wat fijn te lezen hoe jullie het naar jullie zin hebben. Relaxed de route uitstippelen en kiezen voor wat goed voelt en bijstellen indien nodig…tjonge: klinkt als…VAKANTIE! Heerlijk om foto’s te zien en jullie verhalen te lezen. Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s