19 september Onze laatste volle dag San Francisco

Rob begint de dag met een stukje hardlopen in de sportschool, Eline draait na het ontbijt wat wasjes. Verschil moet er wezen 😉 .

Vandaag splitsen we ons voor het eerst voor een dagdeel op. Rob en Lizzy gaan samen op pad en Eline gaat shoppen. Rob en Lizzy hebben beide absoluut geen geduld voor winkelen en aangezien Eline urenlang kan rondlopen in bijvoorbeeld de Ross dress for Less is dat geen goede combinatie. Het is niet zo gezellig, maar zo vermaken we ons alle drie.

Rob gaat met Lizzy in de buggy op zoek naar een speeltuin. Bij de eerste (Tenderloin) heeft hij geen succes, deze is gesloten. Het lopen in deze wijk is trouwens niet helemaal fijn, onder andere openbaar drugsgebruik van (waarschijnlijk) daklozen. Na ruim een halfuur lopen komen ze bij de Helen Diller Playground. Het was de wandeling waard, een prachtige grote speeltuin. Lizzy vermaakt zich prima, het is vrij rustig, maar ze vindt wel een speelmaatje, Charlie.

Eline shopt er ondertussen rustig op los. Make up bij de Sephora, toiletartikelen inslaan bij de Walgreens en o.a. sportschoenen, 2 jassen en wat merk zonnebrillen voor een prikkie bij de Ross. Daarna is ze wel redelijk kapot en is het eerst tijd voor een koffie bij de Starbucks. Het was eigenlijk de bedoeling om nog naar Macy’s te gaan… maar met deze volle en zwarte tassen ziet ze dat niet helemaal zitten. Op naar het appartement dus! Dat is best even een leuke wandeling over de steile straten in San Fran, goede workout voor een goed doel zullen we maar zeggen haha. Lizzy ligt inmiddels heerlijk te slapen, tijd voor ons om even samen te relaxen op de bank.

In de namiddag wandelen met zijn drietjes naar het centrum. Eline wil persé alsnog naar de Macy’s, waar ze uiteraard langer binnen blijft dan de afspraak was… tot (een beetje) ergernis van Rob. Maar ja, de kerstafdeling was open! Holiday Lane!!! Goed excuus toch?! Ze scoort een mooie kerstbal en een paar afdelingen lager ook nog wat kleding voor Lizzy. Helemaal tevreden vervolgen we onze weg naar de AT&T store om simkaarten te halen voor de komende maand. Zo hebben we zoveel mogelijk internet onderweg (als er bereik is) en kunnen we onderling ook goedkoop bellen wanneer dit nodig is. Morgen zitten we rond deze tijd gewoon al in de camper…. Spannend!!!

Na nog wat rondlopen begeven we ons naar ‘ons straatje’ om te gaan eten bij Lori’s Diner, een Amerikaanse Diner in jaren 50 stijl zoals je ze vaak op televisie ziet. De diner zit aan de kruising van Powell en Sutter Street, daar lopen wij dus steeds langs op weg naar het appartement aan Sutter Street. Eline wilde er graag nog een keer eten, dus we pakken nu onze kans. Het personeel is vriendelijk, het eten prima en alles wat er binnen te zien is echt helemaal geweldig. We vermaken ons dus opperbest! Daarna is het tijd om naar het appartement te gaan. Koffers inpakken en een goede nachtrust pakken ter voorbereiding op morgen, op naar ons camper avontuur.

3 Reacties op “19 september Onze laatste volle dag San Francisco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s