18 september Birthday Girl

Vandaag is de dag, dat Eline 35 kaarsjes uitblazen mag!!!

Ze mag lekker uitslapen en terwijl zij aan het ontbijt zit, gaan Rob en Lizzy op pad om een taartje te scoren. Het is de bedoeling om naar de dichtstbijzijnde Whole Foods te lopen… maar na een poosje op pad te zijn geweest, komt Rob erachter dat hij de navigatie niet helemaal goed had ingesteld. Die heeft hem namelijk naar de Target van gisteren geleid, OEPS! Dus op zoek naar een andere Whole Foods daar in de buurt dan maar. Het duurt even iets langer, maar dan scoor je ook een mooi en vrolijk taartje waar we met zijn drietjes heerlijk van smullen.

Na nog even spelen samen is het tijd voor Lizzy om een dutje te gaan doen. Honkbal begint al vroeg in de middag en we willen niet al te veel van het begin missen. Gelukkig lukt het haar om even een klein uurtje te slapen en rond half 1 lopen we naar Powell Street Station om daar de trein te pakken naar het Coliseum. Lizzy vind het leuk in het treinstation, maar ook wel een beetje spannend. En het is erg stoer om op je eigen stoel te zitten, maar o o wat maakt die trein soms een lawaai.

Van de wedstrijd krijgen we weinig mee, het is vooral achter Lizzy aanrennen en zorgen dat zij geniet. Maar daar genieten wij dan ook weer des te harder van. We gaan van speelplaats naar speelplaats, lopen het gehele stadionrondje en scoren wat souvenirs. O.a. een bal voor Lizzy om deze vakantie mee te spelen en een pin voor Rob om de collectie thuis aan te vullen. Het allerleukste vindt Liz de baan waarop je mag rennen en dan omstebeurt met papa en mama. Maar een hit is toch ook wel het kleine honkbalveld waarop de jeugd zelf mag proberen een balletje te slaan. We eten ondertussen wat junkfood in het stadion en Lizzy krijgt voor de vitamientjes komkommer en druifjes, ja ja overal aan gedacht dit keer. Avondeten hebben we dan maar vast weer binnen.

De wedstrijd lijkt wel eeuwig te duren en hoewel Rob het wel een beetje gezien heeft, wil Eline toch nog even blijven in de hoop toch nog wat van de wedstrijd mee te krijgen. En met succes, het enige en dus winnende punt wordt uiteindelijk door de Oakland Athletics gescoord in de 11e inning.

In de trein bepaald Lizzy dat het tijd is om ons een poepie te laten ruiken en dat betekent de Macy’s in om een luierwissel te doen. Dat klusje mag mama klaren, nog bedankt Rob, het was nog steeds mijn verjaardag hoor 😉 . Daarna lekker naar ons appartement wandelen, relaxen voor ons en bedtijd voor Lizzy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s