We are going back

Jaaaaaa het is dan toch echt ervan gekomen. We gaan terug naar Amerika. Vorig jaar zijn we voor het eerst met zijn drietjes voor een korte stedentrip naar Washington geweest. Nu gaan we echter onze droom waarmaken. We gaan met zijn drietjes in de camper!!!!!!

Van 16 september tot 26 oktober zullen we aan de westkust gaan vertoeven. We beginnen met San Francisco en halen dan op vrijdag bij Road Bear onze camper (RV) van 30ft op om deze een maand later op maandag in Seattle weer in te leveren. Daarna verblijven we nog een kleine week in de stad waar de eerste Starbucks in 1971 geopend werd.

De route die we gaan rijden is nog niet helemaal bekend maar zal er ongeveer als hieronder uitzien. Vanuit San Francisco gaan we iets afzakken naar het zuiden naar Big Sur, daarna door naar de mooie bomen van Sequoia. Vervolgens is het de route naar boven opzoeken. We gaan kris kras door Oregon, waarbij Redwood bomen, Portland, Oregon Dunes en shopping (geen btw in Oregon) verplichte stops zijn. Daarna gaan we de stategrens over naar Washington en zoeken we Mount Hood op om te eindigen in het regenwoud van Olympic National Park. Wanneer we tijd over hebben zullen we de landsgrens oversteken naar Vancouver Island, of anders gaan we door naar de eindbestemming Seattle.

We gaan nu bezig met het meer precies uitstippelen van de route, maar we zullen ook zeker nog veel open laten en pas in Amerika gaan beslissen.

Het blog is weer de plek om op de hoogte te blijven van onze ervaringen. We hopen dat jullie weer lekker gaan meelezen. 

7 Reacties op “We are going back

    • Zo jullie kunnen aftellen.
      Ik wens jullie een super mooie vakantie en zie de mooie verhalen graag langskomen.
      Geniet er van 3 musketiers😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s