13 november 2015: vrijdag de 13e, prachtige dag met een raar einde

Rustig wakker worden, Rob gaat een halfuurtje hardlopen, daarna lekker douchen, fijn ontbijtje en dan nog even lui zijn op de kamer, hmmm dit voelt als vakantie!

Rond de middag rijden een poosje door Sandwich, lopen over de lange Boardwalk naar het strand en maken een korte strandwandeling. We genieten van het uitzicht over zee, de vuurtoren en de rust.

Daarna doen we een roadtrip over het eerste deel van Cape Cod. We rijden langs Bass River, door Yarmouth Port en Dennis. We stoppen in Dennis om de Scargo Tower te beklimmen (klinkt indrukwekkender dan het was, haha :-)) en rijden vervolgens naar beneden richting Dennis Port om de Lighthouse Inn te bekijken en weer te genieten van een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Hierna zoeken we Hyannis op, waar Rob een leuk bochtje maakt omdat hij ineens een sportwinkel spot waar hij heen wil. Eline gaat ondertussen maar even kijken in de Ulta Beauty, van het strand naar de winkels en even shoppen dus…

Als we daarna de Whole Foods in Hyannis opgezocht hebben voor een paar kleine boodschapjes en wat te eten, worden we opgeschrikt door de berichten van de diverse terroristische aanslagen in Parijs. We eten buiten aan een picknicktafel ons eten op en ondertussen volgen we de nieuwsberichten, facebook en twitter. Het is ongelofelijk wat er in Parijs gebeurd… verschrikkelijk! We rijden terug naar het hotel en kijken eigenlijk de rest van de avond CNN om te volgen wat er verder gebeurd. Een raar einde van vrijdag de 13e… wat verder een prachtige dag was!!!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een Reactie op “13 november 2015: vrijdag de 13e, prachtige dag met een raar einde

  1. Goedemorgen Rob en Eline. Ik zie dat jullie je prima vermaken daar in Amerika. Prachtige omgeving en mooie foto’s. Leuk koloniaal hotelletje. Wel even een domper als je leest en hoort over wat er in Parijs is gebeurd. In veel steden in Nederland worden er herdenkingsbijeenkomsten gehouden. De Martinitoren was gisterenavond blauw wit rood gekleurd, heel indrukwekkend als je de grote markt vol ziet staan met mensen.

    Geniet van jullie vakantie.
    Vriendelijke groeten Ko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s