maandag 25 mei: back 2 Chicago

Hoewel we hebben getwijfeld over wandelen in Indiana of een bezoek aan het plaatsje Holland in Michigan dat we hebben gezien op tv bij 3 op reis… kiezen we toch voor terugkeer naar Chicago. Maandagavond hebben we tickets gekocht voor de Cubs wedstrijd op dinsdagavond, we vonden honkbal zo gaaf, dat we ook het andere team in Chicago nog gaan bezoeken in Wrigley Field. Ook hebben we een hotel geboekt voor de laatste 2 nachten, het South Loop Hotel aan West 26th Street.

Rond half 11 checken we uit en besluiten op de rit terug naar Chicago lekker rustig aan te doen en nog wat bezienswaardigheden mee te pakken. Een sightseeing trip terug dus!

We beginnen bij het Lucas Oil Stadium, home of the Indianapolis Colts, football.

Vervolgens door naar Bankerslife Fieldhouse, waar de Indiana Pacers (basketbal) spelen.

Ook maken we stops bij Walmart en Best Buy en eten we een kipburger bij Chick-Fil-A.

Daarna vervolgen we onze weg naar Chicago langs Gary Indiana, de hometown van de Jackson familie. Bij hun oude huisje staat een monument voor Michael en de straat is naar de familie vernoemd.

Onze laatste sightseeing stops zijn bij de hoofdlocaties van Chicago Fire en Chicago PD, 2 series waar Eline naar kijkt. Natuurlijk hardstikke leuk om dit even in het echt te zien als je toch in de buurt bent 🙂

Het hotel is echt top!! Super netjes, een mega grote kamer met 2 queensize bedden en een heerlijk grote badkamer. Dikke prima om zo de vakantie af te sluiten!

Na een poosje relaxen zoekt Rob op Yelp een restaurant in de buurt waar we kunnen eten die avond. We komen uit bij Burger Point, zo’n 1,5 km. lopen van ons hotel met hamburgers waarvan ons het water in de mond loopt als we de foto’s op internet zien. Maar helaas… Burger Point is gesloten vanwege Memorial Day, chips! Gelukkig zit ernaast een Thai die wel gewoon open is en er prima uit ziet! We kiezen allebei een voor- en hoofdgerecht en het eten wordt in rap tempo uitgeserveerd. Echt smullen, wat een lekker eten! Terug op de hotelkamer kijkt Rob het laatste gedeelte van de Blackhawks op tv, de 5e wedstrijd in de playoffs van ijshockey. Helaas weten zij, ook na verlenging, niet te winnen van de Anaheim Ducks. Hoog tijd om te gaan slapen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s