donderdag 21 mei: Shop till ya drop

Wederom vroeg wakker, Rob al omstreeks 5 uur en Eline rond een uur of 6. We ontbijten met de pizza leftovers van gisteren, JAMMIE!
In de loop van de ochtend vertrekken we richting de Premium Outlets van Chicago, deze bevinden zich een flink eind buiten de stad, namelijk in Aurora. Sommigen zal deze plaatsnaam bekend voorkomen, veel op het nieuws geweest vanwege de schietpartij in een bioscoop in juli 2012.

We shoppen heerlijk in de outlet, ondanks dat deze kleiner is dan die in Vegas en de winkels een kleiner assortiment hebben, vermaken we ons opperbest en gaan er vele tasjes mee terug. Tussendoor even lunchen bij Starbucks en om 17 uur richting Chicago. We willen om 19 uur bij het stadion van de White Sox zijn voor een honkbalwedstrijd.
Dit plan valt echter volkomen in duigen… het verkeer gooit roet in het eten. We staan vanaf Aurora tot aan Chicago ongeveer 80% van de rit in de file. We hebben enorme lol in de auto, maar die honkbalwedstrijd gaan we niet redden. Gelukkig spelen de White Sox de hele week elke dag thuis, dus dan morgenavond onze kans maar grijpen!

Rob heeft tijdens zijn hardlooprondje een Whole Foods in een groot shoppingcenter gezien vlakbij ons appartement. We besluiten hier naartoe te gaan en wederom hier wat te eten. Er blijken ook nog genoeg leuke winkels in de buurt te zitten. Met name Rob is helemaal in zijn nopjes in de enorme sportwinkel Dick’s Sporting Goods. Hij zou hier wel uren kunnen rondlopen en honderden dollars uitgeven. Gelukkig kan hij zich inhouden en staan we bij de kassa met een sportgel voor tijdens de hardloopwedstrijd zaterdag en een band tegen knieblessure. Die laatste leidt tot enorme hilariteit… Rob denk dat hij heeft gezien dat de band 10 dollar kost, de kassa geeft echter 20 aan. Rob gaat even kijken samen met de verkoper. Wat blijkt? De band hing verkeerd in een rek… wat kost er 10 dollar? Een nipple protector 🙂 hahahahaha. Na nog wat rondlopen, gaan we rond 21:30 uur terug naar het appartement, het was weer een fijne dag!

Een Reactie op “donderdag 21 mei: Shop till ya drop

  1. Je haalt twee Autora’s door elkaar. De schietpartij was in Aurora, Colorado.

    Aurora, IL zouden ze mensen kunnen kennen van Wayne’s World.

    EXCELLENT! PARTY ON!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s