Bye bye Bryce, hello Torrey! donderdag

Donderdag staan we om 6 uur op en om 6:30 uur lopen we richting Sunrise Point in Bryce Canyon. Deze plek heeft zijn naam vast niet voor niets gekregen… wij willen de zonsopkomst zien!

Het is behoorlijk koud, de thermometer geeft min 6 aan en er zit ijs op de auto. Gelukkig is het zien van de zonsopkomst alles waard en als we het park uitrijden zien we ook nog een groepje herten die rustig staan te grazen, een prachtig gezicht!

Na nog een paar uur relaxen op de kamer is het tijd om de rit naar Torrey te aanvaarden, dit is onze uitvalsbasis voor Capitol Reef National Park. De rit duurt maar een paar uur en daarom besluiten we een Ghost Town te bezoeken: Widstoe. We hebben op de rit vanaf Death Valley ook een Ghost Town gezien, maar zijn toen niet gestopt omdat we nog een behoorlijk stuk moesten rijden… daar hebben we nu een beetje spijt van. Helaas valt Widstoe nogal tegen, de begraafplaats is wel interessant om te zien, maar de Ghost Town bestaat uit niet veel meer dan een vervallen schuur… jammer! Na een ritje over een onverharde weg zonder interessant uitzicht houden we het voor gezien.
We rijden door naar Richfield om een Walmart Supercenter te bezoeken, dit stond ook op het verlanglijstje en… dit valt niet tegen! Wat een toffe winkel, we kijken onze ogen uit en zijn wel even zoet. Na wat avondeten te hebben genuttigd bij de KFC rijden we door naar Torrey. We belanden wederom in een prima hotel (RedSands) waar we genieten van een rustige avond. Morgenochtend hebben we ontbijt in het hotel, dat is weer eens wat anders dan zelf onze bammetjes smeren 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s