Aankomst in San Francisco

Op het moment van schrijven zijn we al twee volledige dagen op pad geweest, dat waren drukke dagen en nog geen tijd gehad om het blog bij te werken. Dus nu een kleine reisupdate en dan verder met in ieder geval de eerste dag.

20141024_133027We waren erg blij dat we een rechtstreekse vlucht vanuit Europa naar onze eindbestemming in Amerika hadden. Echter vanuit Duitsland en de UK vliegt United met vliegtuigen ZONDER eigen tv, dus alleen films voor de hele economyclass…. Weer een les geleerd. Wel was het vliegtuig niet helemaal vol zodat we een rij voor ons beiden hadden, lekker de benen languit over de middelste stoel dus. Ook hadden we wifi en konden we op eigen iPad en Asus (ons tablet/laptop, oftewel tabtop) via de United website films en series kijken. Een andere variant dus, maar toch on demand tv kijken! Gelukkig :-). We hebben heerlijk vegetarisch gegeten, onze bestelling was niet goed door gekomen, maar gelukkig hadden ze aziatisch vegetarisch eten over: lekkere groente curry met tofu.
De vlucht verliep goed. Eline heeft zeker vijf uur geslapen en Rob lekker af en aan hazenslaapjes.

Immigrations was een erg lang verhaal een kleine anderhalf uur in de rij, maar zonder aansluitende vlucht geen probleem.
Daarna de auto opgehaald, standaard vragen ze nog wel om een aantal extra’s wil je een kleinere of grotere auto, wil je met of zonder navigatie etc etc. dus alles geweigerd. Op de telefoon hebben we al navigatie dus geen gezeur en snel de auto ophalen beneden. Het is een Ford Escape en hij rijdt GEWELDIG. Wel even de lichten aandoen, dat waren we natuurlijk vergeten…. de mensen voor ons ook hoor 🙂 gelukkig let de man bij het uitrijden heeeel goed op! en off to Brisbane.

Op google earth hadden we de route al goed bekeken en zagen we dat we een aantal keer flink omhoog moesten. Dat was niet gelogen!

Maandag gaan we daar met de gopro nog even een filmpje van maken. Rond 22:30 uur kwamen we bij ons huisje aan en dat was een heerlijk knus huisje. Een grote ruimte met keuken, bed, bureautje en twee stoelen, goede badkamer, alles bij de hand om te koken (niet dat we dat gaan doen…) en een grote amerikaanse koelkast, feels like home :-). Oftewel: de perfecte uitvalsbasis voor de komende dagen.

We waren wel moe van de hele reis en vielen snel (maar kort) in slaap. De volgende dagen staan in het teken van Atelier Crenn, SF leren kennen, World Series honkbal en Alcatraz, maar daarover meer in de volgende updates!!

20141025_154332

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s