Eerste routeplanning

Hallo allemaal,

Het is nog maar eventjes en we gaan weer naar Amerika!!!! We hebben er beiden erg veel zin in. Het wordt een hele andere reis dan we hiervoor steeds gedaan hebben. Zoals de meesten wel weten gaan we de nationale parken dit jaar met een bezoek vereren.

Globaal ziet de planning er als volgt uit:

San Francisco, Yosemite National Park, Sequioa, Death Valley, Zion, Bryce, Monument Valley, Moab, Page en dan tot slot nog negen dagen naar ons Las Vegas. Daar loopt Rob zijn eerste halve marathon. Hieronder zie je hoe de route ongeveer verloopt.

Vakantietrip 2014Alleen voor het begin van de reis hebben we een airbnb geboekt en we gaan in Oakhurst overnachten om vandaar de eerste twee nationale parken te bezoeken. En daarna hebben we het nog een stuk open gehouden. We zijn erg benieuwd hoe het reizen en de korte dagen ons gaan bevallen.

We zullen zo’n 4000km gaan rijden en daarnaast ook veel kortere en langere wandelingen gaan maken in de parken.

Om een indruk te geven van wat we gaan zien volg ook dit pinterest bord van ons waar we alvast wat foto’s hebben geplaatst van wat we ongeveer tegen gaan komen.

Volg het bord SF NP LV 2014 van Rob op Pinterest.

Blijf dit blog volgen om op de hoogte te blijven van onze avonturen de komende tijden!

2 Reacties op “Eerste routeplanning

  1. hoi Rob & Eline,
    Leuk om te lezen dat jullie binnenkort weer die kant op gaan. En deze keer ook de nationale parken gaan bezoeken.
    Misschien gaan wij volgend jaar hetzelfde doen. Ik zit al een tijdje te denken aan het bezoeken van San Francisco, Las Vegas en de nationale parken in die omgeving. Ik zal jullie berichten dus blijven volgen voor goede ideeën.

    Hele fijne vakantie!

  2. Hoi Jan Anne,
    Leuk dat je weer volgt en blijf het volgen om leuke ideeën op te doen voor mogelijk jullie trip volgend jaar. Wanneer zouden jullie willen? toch niet per se in de zomervakantie hoop ik, dan schijnt het wel erg warm te zijn namelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s