Bucketlist afwerken (High Tea/Bacchanal….)

Dinsdag is onze laatste volledige dag in Vegas. Dat betekent dat we nog een keer om 8 uur naar de fitness gaan. We houden het 40 minuten vol. We willen namelijk nog genoeg op de Strip doen. Het ontbijt halen we weer bij Starbucks. Die zit naast twee restaurantjes die 24/7 open zijn waar je dus de hele dag burgers/shakes/sandwiches e.d. kan halen. Vegas blijft een echte 24/7 economie….

De rest van de ochtend brengen we door aan het zwembad. Dit is echt een heel mooi zwembad met een aantal watervallen en uitzicht op Caesars Palace. Eline wordt wat onrustig van een slecht werkende internetverbinding en een piepende brandmelder in Winschoten. Maar gelukkig komt broer Harald to the rescue en wanneer we thuis zijn is alles weer rustig (Thanks bro). Omdat we om 14u bij Petrossian moeten zijn voor onze high tea gaan we rond 12u naar de kamer. We frissen ons op en kleden ons om. Beetje meer in stijl voor Bellagio gaan we op weg. De high tea ruimte is vandaag erg beperkt. Normaal zijn er zes tafels waar deze geserveerd wordt, nu zijn dat slechts 3. Er is namelijk een fotoshoot aan de gang. Vooral Rob fantaseert dat er straks een beroemdheid op de foto gezet moet worden, wellicht Madonna….. Maar er blijkt niets geen beroemdheid binnen te komen….. ze fotograferen namelijk cocktails. Hele sets worden opgebouwd om de cocktail zo goed mogelijk uit te laten komen. Ach ook leuk om mee te maken,maar qua beroemdheden valt het deze vakantie wel tegen. We hebben al de beroemdheden van Last Vegas gemist. Morgan Freeman, Kevin Kline, Michael Douglas en Robert De Niro hebben hier rondgelopen ter promotie van deze film die 1 november in premiere gaat.

Daar waar we voor kwamen, de High Tea is echt subliem. We moeten eerst vier sandwiches kiezen uit een lijst van 8. We kiezen beiden oa voor een zalm met kaviaar sandwich en een kip waldorf. Daarnaast krijgen we per persoon twee scones en een assortiment kleine gebakjes. Daarnaast hebben we de keuze uit 10 soorten thee. De sfeer, de ruimte en het eten zijn echt uitmuntend. Beiden genieten we dan ook enorm hiervan. Dit is echt iets dat bij ons past. In Mandarin Oriental zit ook nog een tealounge die willen we tijdens onze volgende Vegasreis ook zeker nog een keer proberen. Als echte theefanaten mag dat natuurlijk niet ontbreken. We besluiten dat we niet te vroeg naar Caesars Palace gaan voor het dinerbuffet, want deze high tea vult wel.

We willen nog even naar de Miracle Miles Shops bij Planet Hollywood, want daar zit nog een sportzaak waar Rob even wil kijken. Dus we gaan de vouchers inleveren voor cold hard cash en dan pakt het apparaat de voucher niet. En dat is niet zo gek, want het blijkt een voucher van Aria te zijn van de 17e…. Oeps Rob was vergeten dat hij die had en dat was nog $41 dus dan het plan maar wijzigen en eerst met de City Center tram naar Aria. Daarna door naar de MMS en scoren daar weer een couponbook, maar bij Benneton en Lids Locker Room vinden we beiden niet echt iets. Met lege handen en een volle couponbook verlaten we de winkelstraat…Een nieuwe belevenis voor ons deze vakantie

Eline gaat naar de kamer en Rob gaat beneden nog even met een voucher van $120 spelen. Eline is nog geen 5 minuten boven of Rob staat voor haar neus. Bij de Pawn Stars heeft hij bij de eerste druk direct een bonusspel en wil hij de Old Man de tractor verkopen. De Old Man biedt echter maar $25 dat is toch echt de weinig dan de expert er maar bij en die ziet dat het een uniek exemplaar is en ktsching daar komt het eindbod $100. Nog even doorspelen en er komt een voucher van $200 uit:)

Rond 19u gaan we naar het Bacchanal Buffet. Dit blijft een super geweldig buffet. Wat een verschil met de eerste keer dat Ard en Rob in Vegas waren, toen was het CP buffet echt magertjes. Maar de 9 stations waar gekookt wordt bij dit buffet zijn echt geweldig goed. Het is voor ons samen met Wynn het beste buffet van Vegas. Een echte aanrader voor iedereen die ooit naar Vegas gaat.

Na het eten spelen we nog wat en wordt het rond middernacht tijd om naar de kamer te gaan. Rob is echt doodmoe en gaat direct op bed en pakt morgenvroeg de koffer wel in. Eline begint daar nu nog mee en wil morgenvroeg wat langer liggen. We besluiten de wekker op 4 uur te zetten, want zo rond 7u moeten we op het vliegveld zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s