Laatste loodjes….de maandag (nu met foto’s)

Normaal gesproken wegen de laatste loodjes het zwaarst. Nou voor ons niet echt hoor. Inmiddels zijn we weer thuis, maar ook over onze laatste dagen in Vegas is nog genoeg te vertellen en dat doen we bij deze dan ook. We hebben eigenlijk nog niet echt tijd gemaakt om over de Strip te lopen en zoals we in andere vakanties deden, hotel in-gokken-mensen kijken-verder lopen over de Strip-hotel in-gokken…… Dus dat gaan we vandaag en morgen inhalen.

We beginnen maandag met het zoeken naar de sportschool in Mirage. Oeps dat is even wennen. Dat is gewoon een kleine zaal met ongeveer 10 loopbanden, 4 hometrainers, 2 spinningfietsen een strider en een vijftal andere crosstrainers en nog een 10 tal krachtapparaten. Er is wel een enorm ijverige instructeur/schoonmaker die ervoor zorgt dat elk plekje in de sportschool waar iemand gezweet heeft direct wordt schoongemaakt. We blijven een 40 minuten in de sportschool en lopen dan rechtstreeks door naar de Starbucks om even een thee en vanilla latte te halen met een broodje of een yoghurt wat we meenemen naar de kamer.

Na de middag gaan we naar via de Forum shops en Caeasars Palace naar Bellagio. Rob wilde graag een afternoon (high) tea doen bij Petrossian. Die kreeg op Yelp (onze online michelin sterren gids van Amerika) erg lovende reacties. Dat is een restaurant op de grens van het casino en de lobby in Bellagio. We lopen langs de fonteinen en blijven het een machtig gezicht wanneer je van daar naar de Eiffel toren kan kijken. We zijn beiden erg blij wanneer blijkt dat er morgen nog een tafel vrij is voor twee! Eline gaat nog even aan de slag met het fototoestel om de Conservatory op de foto te zetten. Elke paar maanden ziet het er weer anders uit dus voor ons blijft het ook verrassend. Daarna gaan we in de bus op weg naar Wynn/Encore. Vooral in Encore hebben we beiden een gevoel van thuiskomen. Die sfeer is absoluut betoverend en past ons als gegoten. Omdat het inmiddels al in de middag is en we licht ontbeten hebben besluiten we om in het Cafe onze lunch te halen We nemen beiden een stuk quiche. Het Cafe heeft uitzicht op de speelvloer en zit tussen Wynn/Encore in. Na nog wat spelen op verschillende kasten wordt het tijd om door te gaan. Rob is zijn zonnebril inmiddels kwijt en wil bij de Ross Dress for Less nog even kijken, maar hier zijn de zonnebrillen ook op rantsoen, wel hebben ze voor hem nog 2 paar schoenen en een Chicago Bulls sporttas. Bij de souvenirshop heeft Eline inmiddels nog een aantal magneten gekocht. De tijd heeft ons bij de neus genomen, want inmiddels is het rond 18uur (helaas dus geen tijd meer voor Macy’s en shoppen in de Fashion Show Mall) want we moeten ook nog terug naar de kamer om de spullen te droppen voor we gaan eten.. We hebben via MyVegas op facebook een coupon voor 2 halen 1 betalen voor het dinerbuffet van Aria gekocht. Na een fijn wandelingetje en met de tram via Treasure Island gaan we naar Mirage om ons op de avond rest van de avond voor te bereiden.

Het Ariabuffet is voor Rob een nieuwkomer in de top 3 buffeten net boven Wicked Spoon van Cosmopolitan, voor Eline ligt het er net onder. We eten sushi en indiaans (Rob) en Italiaans (Eline). Eline wil niet al te laat naar de kamer, maar dat lukt helaas 😉 niet, want het gokken gaat te goed in Aria.  Vooral met de Monopoly (één van Eline’s favorieten van de vorige reis) gaat het crescendo. Op een gegeven moment heeft ze in vijf minuten vier keer bonus en komt ze rond de $100 te staan. Het eten en gokken kost ons die dag helemaal niets. Goed gedaan Eline. Rond middernacht gaan we terug naar de kamer. Eline gaat wat tv kijken en Rob gaat nog even beneden gokken. Eerst de pawn stars gevonden en die gaf na 2 drukjes bonus en kon ik kiezen welk item het meeste waard zou zijn (een dolk, pistool of tractor) De keuze voor de tractor blijkt een goede want die levert direct 70$ winst op. Met dat geld ga ik de weg over naar Venetian en kom ik direct bij de King of Bling gokkast. Zie het youtube filmpje om je eigen mening te vormen Dit is de leukste automaat van deze vakantie voor mij. En die levert alleen niet veel op, maar de bonussen zijn erg leuk, je wordt alleen wel totaal  tureluurs van de kast zelf. Al met al verlaat is Venetian met $100 winst. Een zeer geslaagde avond dus voor ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s