Early Saturday sporten en shoppen

Zaterdag begint Rob met hardlopen. Voor het eerst in de vier keer dat ik hier ben ga ik op de Strip hardlopen. Ik loop bij Mirage weg en loop over de Strip naar Stratosphere en terug. Onderweg kom ik vooral daklozen die op straat slapen, werknemers die hun werkdag beginnen en andere hardlopers tegen. Het is een gedeelte van de Strip waar weinig hotels zijn (een onafgebouwd hotel dat leeg staat, een bouwput waar vroeger Sahara was en volgend jaar SLS ontstaat en een in aanbouw reuzenrad). Voordeel is dat er dus ook geen bruggen over de weg zijn, dus geen trappenlopen. Wel moet ik een aantal keer bij kruisingen wachten op het groene licht. Uiteindelijk heb ik 8.32 km hardgelopen in 51 minuten. Gewoon een heerlijk gevoel om hier gelopen te hebben. Volgend jaar volgt namelijk mijn eerste halve marathon en die zal oh wat verbazend ook in Las Vegas zijn.

We gaan ontbijten bij The Roasted Bean vlak naast de lift. Dit is een concurrent van Starbucks, alleen iets duurder. Met een grote thee en Chai, cakes en sandwiches kunnen we de dag verder aanvallen. In de bus gaan we bovenin zitten en al snel is er de plek vooraan vrij en maken we leuke foto’s van de Strip voor we aankomen bij de Premium Outlets in het Noorden. We zien o.a. nog de mensen die flyers aanbieden om gebruik te kunnen maken van de services van vrouwen. Deze mensen staan er de hele dag en bieden iedereen een flyer aan en bijna niemand neemt ze aan.

We hebben een plan gemaakt voor welke winkels we willen bezoeken en nadat we ons verplichte couponboekje (korting moet je niet laten lopen) gaan we onderweg naar onze eerste winkel de Nike outlet. Daar kunnen we nog niet direct iets vinden, maar bij de Calvin Klein hebben ze nog steeds 30% extra korting op alles met je bon op de telefoon dus daar slaan we weer een grote slag. Vooral Eline is superblij met haar winterjas die ze door de korting zo ongeveer gratis heeft meegekregen!  (we hebben meer korting gekregen dan haar jas nu nog kost) We staan al in de rij als Rob erachter komt dat we de bon voor 15% korting op de telefoon hebben staan. Dus maar even uit de rij en naar buiten een gratis WiFI punt opzoeken en de goede coupon erbij halen. Daarna gaan we ieders ons weegs en spreken we een uur later weer af. Samen nog even op zoek naar sportkleding. We sluiten af met de Lids Locker Room een winkel waar je van veel profteams basketballshirts of ijshockeyshirts kan kopen. Eline koopt hier nog een Clippers tee voor vanavond wanneer we naar de wedstrijd van de Clippers tegen de Nuggets gaan. Met weer twee supervolle tassen en geweldig tevreden zoeken we de bus op!

Een Reactie op “Early Saturday sporten en shoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s