Verhuisdagje of is het nu shopdagje

Vrijdag is voor ons de dag dat we afscheid gaan nemen van Aria. Om 11 uur moeten we uitgecheckt zijn en om 15 uur kunnen we terecht in ons tweede en laatste hotel van deze Vegastrip. We beginnen met ons obligate rondje naar de sportschool. Eline gaat een half uur op de fiets en daarna nog even op de Strider. Dit is een apparaat dat het traplopen simuleert. Dat was toch wel even flink doorzetten, zeker na het nachtje dat Eline had (wennen aan het Amerikaanse eten). Rob heeft de loopband een veertig minuten bezet gehouden en daarna nog even uitgefietst. Eline relaxed nog even in de firelounge met een komkommerdrankje waarna we op de kamer gaan douchen en inpakken.

Rond 1030 zijn we klaar om uit te checken en laten we de koffers achter bij de bell desk om te gaan ontbijten bij Starbucks in Crystals shopping mall. Het blijft ons opvallen hoe rustig het is. Zo rond het middaguur gaan we naar de Miracle Milesshops en Planet Hollywood waar we ook even gaan doen waarvoor we gekomen zijn, het gokken 🙂 Uiteindelijk komen we de voor ons overbekende klokjes tegen, een automaat met een bonus die precies om twaalf uur op dat apparaat begint. Deze bonus is ons beide goed gezind, we verlaten dus met winst en een big smile 🙂 dit apparaat.

Na wat rondlopen door de Miracle Miles shops (met o.a. als sports memorabilia een ingelijste foto met handtekening van Lance Armstrong voor 3200$) en nemen we een driedagenkaart voor de bus en gaan we naar de Premium Outlets. Wat Rob wel leuk vindt, is dat Eline een keer de richting niet weet. Ze gaat ervan uit dat we naar het Noorden gaan, blijken we naar het Zuiden te gaan 🙂 Niet dat het uitmaakt, want aan beide uiteinden zit een outlet. Betekent wel dat we nog even moeten praten om het couponboekje van de outlets te krijgen. Op de telefoon had Rob die van het Noorden staan, maar uiteindelijk krijgen we toch ons coupon boekje mee gratis mee (kost normaal $5). De winkels hebben hun eigen kortingen waarmee ze op het raam adverteren (koop drie betaal twee, hele winkel 50% korting etc) en dan zijn er nog de coupons die vaak ook 10$ of 15% korting geven, die korting komt dan nog bovenop wat de winkel al deed. Voor ons helemaal perfect is dat Calvin Klein juist deze drie dagen 30% EXTRA korting biedt met een bonnetje op de telefoon!!! In de food court kan Rob die op zijn telefoon tevoorschijn toveren en dus vanaf dat moment is CK onze winkel (helaas had Rob er al geshopt en had hij slechts 10% korting gekregen) foutje bedankt. Met drie volle (!) tassen komen we terug bij de bushalte het is inmiddels 19u.

We gaan terug naar Aria en laten onze koffers brengen bij de taxistandplaats. De taxi brengt ons naar Mirage. Daar blijkt het allemaal een sterretje minder te zijn. Er is niemand die ons meehelpt om de koffers naar binnen te brengen. En bij het inchecken kunnen we kiezen voor de 2e verdieping met 1 kingsize bed of de 22e verdieping met 2 queenbedden. Nou wet Rob nog van de reis met Ard dat die laatste ruim genoeg zijn voor 2 personen, dus daarvoor gekozen. Met wat irritaties over en weer van het vele shoppen en de lange vermoeide dag lopen we met vier koffers en drie tassen door het casino naar de liften naar onze kamer.

De kamer is ruim genoeg voor ons beiden en het bed is ook groot genoeg. Een bed voor de koffers en een voor ons. Even wennen is het douchen wat we nu in bad gaan doen… maar voor de prijs die wij hier betaald hebben klagen we for sure niet!!! We sluiten de laptop nog even aan op de tv en gaan nog even Elementary kijken op onze, ook hier, Philips-tv. Na een paar minuutjes verliest Eline de strijd tegen de slaap en niet heel veel later geldt dat ook voor Rob.

20131020_094335

Een Reactie op “Verhuisdagje of is het nu shopdagje

  1. kijk…… als ik tijdens het skypen geweten had hoe!!!!!!!veel!!!!!!!jullie al kekocht hadden had ik het niet over kleren kopen gehad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha doei doei Date: Sun, 20 Oct 2013 16:59:54 +0000 To: ieveko@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s