Going back

Zoals velen op sites als allesamerika al eens hebben opgemerkt, het is erg makkelijk om verslaafd te raken aan Las Vegas. En wij laten ons deze verslaving dan ook goed smaken. Voor het eerst op moederdag eens niet op bezoek bij de liefste moeders Gerda en Ineke. Hoewel de laatste niet helemaal waar is. We zijn wel vijf seconden aan de Beverhof gewest, want Piet en Ineke brengen ons vandaag naar Schiphol. Vandaar vliegen we met Delta via Atlanta naar Las Vegas door.

we gaan verblijven in NewYork NewYork voor de eerste vier nachten. Daarna gaan we Steve Wynn een plezier doen met drie overnachtingen in Encore en tot slot gaan we Rob’s verjaardag vieren met vier overnachtingen terug in het Cosmopolitan.

Op Schiphol hebben we bij een selfservice de bagage ingecheckt. Steeds meer wordt door passagiers zelf gedaan, weer eens wat anders voor ons. na een broodje geggeten te hebbem namen we afscheid van Piet en Ineke en gingen we door de douane op weg naar de gate. Natuurlijk hebben we nog een beetje bij de tax free winkels gekeken. daarna zijn we doorgegaan naar de gate. we hadden nog een half uur voor vertrek, maar konden direct al instappen. De vlucht duurde zo’n 9:30. We hadden wel wat last van turbulentie maar kwamen op tijd aan in Atlanta. Daar moesten we in een lange rij aansluiten voor immigratiepapieren en waren al bang dat we het niet zouden redden. 1:50 leek toch wel krap. Maar uiteindelijk kwamen we daar doorheen en moesten we nog een 10 minuten met de trein naar pier A. Daar aangekomen was de gate al leeg, maar konden we zo doorlopen het vliegtuig in en vanuit het vliegtuig bloggen we nu.

In de volgende update zullen we vertellen over de kamer in NYNY en onze eerste belevenissen terug op The Strip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s