All set voor de eerste nacht

Zo helemaal vlekkeloos kan de reis natuurlijk niet verlopen bij Eline en Rob. Eline werd overvallen door vermoeidheid tijdens de tweede vlucht en kon niet echt haar plekje vinden om te gaan slapen. Maar uiteindelijk bood de schouder van Rob genoeg houvast om toch nog even de oogjes dicht te kunnen doen. Maar een beetje brak kwam ze wel het vliegtuig uit. Ook Rob heeft nog even een uurtje de oogjes toegeknepen. Maar al met al kwamen we om 18u aan op McCarran Airport. En beiden liepen we met een big smile rond! Hell Yeah we zijn weer op onze vakantieplek VIVA LAS VEGAS!

bagageband

De telefoon van Rob was inmiddels leeg en dus kregen we niet door dat er een email van Delta was binnengekomen. In Atlanta hebben de koffers de aansluiting niet gehaald. Wij hadden zelf nog ongeveer 10 minuten speling, maar voor de koffers was dat net te weinig, of zoals ze bij Delta bagage claims vertelden, waarschijnlijk heeft de douane nog een extra routinecheck moeten uitvoeren. Hoe dan ook de koffers zouden met de volgende Delta vlucht in Vegas arriveren. En die vlucht kwam  om 1912 aan. En aangezien onze koffers zo ongeveer als eerste in dat vliegtuig waren geladen kwamen ze dus ook als laatste uit het vliegtuig. En hebben we nog een uurtje bij de bagageband doorgebracht. We hebben daar in da automaten toch maar niet gegokt, daar hebben we de komende dagen nog meer dan genoeg tijd voor.

Met de taxi zijn we naar New York New York gegaan. Geprobeerd met de zgn 20$ trick om een upgrade te krijgen, maar dat was niet mogelijk. Meneer u heeft al de Madison Avenue en dat is as high als we mogen gaan met upgrades. Ach we hebben het geprobeerd. De kamer is wat anders dan we gewend waren van Cosmo en Vdara, maar wel erg ruim en we zullen ons hier goed vermaken de komende dagen. Dan is het nu tijd om even te gaan douchen en snel nog even de Strip te gaan bekijken nog even wat drinken halen bij de Wallmart en dan eens  kijken hoeveel uurtjes we kunnen slapen.

Tot de volgende blog!

2 Reacties op “All set voor de eerste nacht

  1. please rob…….zet nou niet weer zo veel op twitter!wij willen jullie spul niet weer opruimen!!!!!!doe het nu via dit blog please please trouwens……wij zijn terug even op het kattendiep aan geweest hihi250 euri winstdoe het me na hahaha moeke enne zoals ervaren reizigers betaamt….juliie redden je door de ervaring wel als de koffers er niet zijn he?????ik zou al helemaal in de stress zijn.tot laters Date: Mon, 13 May 2013 04:18:49 +0000 To: ieveko@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s