New American Journey

Een goedendag allemaal! We gaan weer op pad. Onze grote vakantie is aangebroken! Dit keer gaan we een stedentrip doen. We gaan de grote oostkuststeden bezoeken, met nadruk op de geschiedenis en de grote Amerikaanse sporten.

  • Woensdag 11 naar NBA Boston Celtics – Indiana Pacers 19000 toeschouwers bij de recordkampioen
  • Zondag 14 naar NFL New York Giants – New England Patriots (nog steeds ongeslagen) 82000 toeschouwers
  • Zondag 22 Philadelphia Halve Marathon zelf hardlopen
  • Maandag 23 naar NHL Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes 20000 toeschouwers

Vandaag hebben we de familibezoekjes afgelegd en in een heerlijk relaxed tempo de dag doorgebracht. De meeste kleren hadden we al uitgezocht en het wordt ook steeds makkelijker. En toch zitten we beiden weer rond de 20 kilo bagage, hoe doen we dat toch elke keer?

De treinreis verliep voorspoedig, geen items vergeten geen onnodige overstappen en nu lekker op onze hotelkamer in CitizenM naast vertrekhal 3. Nog even een Starbucksje en dan lekker slapen en morgenvroeg is het dan tijd om de oversteek te maken. Om 1030 vliegen we met Delta naar Boston en dan komen we daar rond 12u aan en gaan we onze auto opzoeken. Eens kijken wat we nu meekrijgen rav4 of vergelijkbaar, dat laten we jullie morgen weten. Tot zover onze eerste blog. Veel leesplezier de komende weken!

 

sleepytime

 

koffietijd

 

2 Reacties op “New American Journey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s