Zonsopkomst in Encore

Het is inmiddels donderdag,de dag voor het vertrek. Dus vandaag nog even laatste boodschapjes doen. Nog een keer naar Ross, Macy’s en andere boodschappen en dan is het vanavond nog in de High Roller (grootste reuzenrad van de wereld) en de koffers inpakken. We hebben een extra duffelbag meegenomen, dus dat gaat helemaal goed komen.

Op de bucketlist schrijven we ook alvast black friday. De dag na Thanksgiving is de dag dat de uitverkoop in Amerika begint, dat is een dag dat wij ook een keer in Vegas moeten zijn.

We hebben de laatste dagen enorm veel geshopt en waren erg blij dat we de auto ook in Vegas hebben. Het is wel relaxed om zelf even naar de verschillende outlets te gaan etc. Je rijdt terug over de Strip naar het hotel en levert de auto af en de volgende keer lever je je bonnetje in en rijden ze de auto weer voor. Heerlijk gevoel dat Valet parking.

We genieten nog volop van de laatste momenten in deze vakantie. Encore is verreweg het beste hotel dat we gehad hebben dit jaar. En zelfs elke dag gratis lunch hebben we erbij. Eline heeft blijkbaar een speciaal plaatsje bij Steve Wynn veroverd 🙂 Zij had deze aanbieding namelijk gekregen. We kijken onze ogen uit bij de verschillende kunstwerken hier in het gebouw en hebben vannacht nog even de gopro voor het raam gezet. Daar is onderstaand filmpje van en kan je in 30 seconden zien hoe Vegas eerst nog aan het feesten is en dat dan opeens de zon opkomt.

Bis bald in Nederland folks! Dank voor alle leuke reacties op het blog via whatsapp, wordpress, linkedin, twitter, facebook. Dat gaf ons een goed gevoel!

2 Reacties op “Zonsopkomst in Encore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s