Off to VEGAS!!! woensdag

Woensdag is het dan zo ver… we gaan naar VEGAS!!!
We kiezen voor de lange route, want we willen over route 66 rijden. We stoppen aan route 66 in Seligman om bij het Roadkill Café heerlijk, maar veel te veel te eten… hierna rijden we door naar de Hoover Dam om daar ook nog even te stoppen en over de dam heen te lopen. We hebben de dam wel bekeken in 2012 vanaf de Memorial Bridge toen we naar de Grand Canyon waren geweest, maar nu rijden en lopen we erover heen… weer een hele andere belevenis. Gaaf om mee te maken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na wat omwegen (we blijven om de Strip heenrijden i.p.v. erop… hilarisch!) komen we rond half 8 aan in Aria, heerlijk luxe en wat fijn om hier weer te zijn! Vanaf nu bloggen we een stuk minder… jullie weten immers alles al van Vegas 🙂 en wat jullie niet weten, kunnen jullie nalezen in de blogs van 2012 en 2013!! Als er iets interessants gebeurd, dan brengen we jullie op de hoogte met een korte blogpost met foto’s. Wij gaan lekker genieten, relaxen, veeeeeeeeeeeel shoppen (Eline) en gokken (Rob).

Liefs R&E

3 Reacties op “Off to VEGAS!!! woensdag

  1. Route 66 indd bijzonder wat gaaf dat jullie dat nu ook beleefd hebben.
    Klein bezoekje van Wouter, kun je op/rond de strip x filmen?? geniet van jullie vakantie!! Xxxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s