Zandstorm in Monument Valley, maandag

Vandaag hebben we een redelijk relaxte dag. We kiezen voor ontbijt in het hotel en daarna gaat Rob nog even hardlopen in het mini fitness center. Tegen de middag checken we uit en rijden we richting Monument Valley. In tegenstelling tot alle andere parken die we tot nu toe bezocht hebben is Monument Valley geen nationaal park, maar een Navajo Tribal Park. Dit park wordt dus beheerd door indianen. We bezoeken het Visitor Center en beginnen daarna aan de scenic drive van 17 mijlen (25 km.) over de onverharde weg. Eline was eerst nogal sceptisch om hier met de huurauto overheen te gaan rijden, maar inmiddels hebben we al meer over onverharde wegen gereden, dus lijkt het haar prima. Bovendien waait het enorm hard, in het park lijk je wel binnen een zandstorm te rijden. Als je een georganiseerde tour met de indianen doet, zit je in een open jeep… haha, laat maar dus! We rijden op ons gemakje door het park en af en toe trotseert Eline het zand om wat foto’s te maken. De GoPro heeft de gehele rit aan gestaan, dus jullie kunnen meegenieten van onze rit en al het zand dat ons om de oren vloog. Soms hadden we het gevoel in een wild, wild west film te zitten compleet met de rondvliegende bosjes. Het filmje is versneld, soms iets sneller, soms iets langzamer om jullie wel goed te laten zien hoe het eraan toe ging 🙂

En wat foto’s…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na deze leuke rit rijden we naar Page, waar we rond 17 uur aankomen. ’s Avonds gaan we nog even naar de Walmart tegenover het hotel (dit is zooooo leuk, gewoon ronddwalen in een mega supermarkt!) en halen we eten bij Taco Bell.

2 Reacties op “Zandstorm in Monument Valley, maandag

  1. Haha, zie dat mijn reactie nooit geplaatst is! Nou we hebben genoten! Rob reed soms wel erg hard( visie Jasper) en Eline gaat toch niet naar buiten ,,,dan blijf je toch in de auto zitten! Anders zit het zand overal…xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s