Woensdag reisdag

Onze reisdag woensdag hebben we goed doorstaan. De vlucht van Houston vertrok met een half uurtje vertraging, maar die is in de lucht weer teruggewonnen. We zaten in een nieuwe Airbus, zonder tv’s. Dat was voor ons beiden ook een first. Maar goed het was maar drie uur dus beetje slapen en wat lezen en de tijd is zo voorbij. En dan is het weer dat speciale gevoel. Dit is zoals de Amerikanen het noemen Home away from Home.

Eerst natuurlijk even weer de obligate terminal welcome to Las Vegas foto’s maken en inchecken op foursquare:) En dan is het de koffers halen en met de taxi naar Aria. Daar aangekomen kunnen we zo inchecken en hebben we een Deluxe room met uitzicht op de stad en met een mooie Philips tv, voel je je toch nog een beetje meer op je gemak:) Gordijnen, lampen, tv alles vanuit bed te bedienen met een grote afstandsbediening, ja dat willen we thuis ook wel! Dromen moet je houden. In de avond is Rob nog even naar de supermarkt geweest en de eerste slots/automaten uitgeprobeerd zonder succes. En daarna hebben we nog even tv gekeken via de laptop en was het tijd om te gaan slapen.

Afbeelding

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s