Donderdag first full Vegas Day

We zijn beiden erg vroeg wakker en besluiten om de dag goed te gaan beginnen met een uurtje sporten in de Fitness Center. Het voordeel van de hotels in Vegas is dat ze allemaal een eigen sportschool hebben waar je “gratis” (wanneer je de resort fee betaalt) gebruik van kan maken. In Aria heeft de sportschool 20 loopbanden een stuk of 15 hometrainers in verschillende soorten en allerlei apparaten waar je met gewichten kan spelen. Op de hometrainers en loopbanden zit een eigen tv. Dus tijdens het sporten kan je naar je eigen favoriete zenders kijken (Eline TLC en Rob ESPN). We beginnen met fietsen, daarna op de loopband en vervolgens nog even een paar minuutjes uitfietsen. We merken beiden dat we de reis nog wel in de benen hebben, maar het is een goed begin van de dag zo om 730 in de ochtend. Daarna gaan we naar de kamer en gaan we lekker in douche/bad en de kleren even uitwassen.

Daarna gaan weer naar beneden want we willen bij het buffet van Aria het ontbijt proberen. Dat is een erg goede keuze. We zijn er rond 10 uur en blijven een twee uur zitten, voor een buffet is dat ons record. We merken dat we door ons veranderde eetpatroon in het afgelopen jaar veel rustiger en relaxter eten en ook iets minder natuurlijk 🙂 Een van de grote pluspunten aan dit buffet is dat ze hier gewoon brood hebben! (Lees je mee Ineke?:)) Daar kan je verschillende soorten vleesbeleg of smeerkaas op doen. Hier hebben we echt genoten en lekker gegeten, als laatste moest Rob nog wel even van het ijsbuffet gebruik maken (zie de foto onderaan). Dat was een carrousel waarbij je moest aangeven welke smaken je wilde hebben Vanilla Brownie is niet verkeerd, alleen het vult wel enorm. Hierna zijn we naar de kamer gegaan en hebben we nog even wat tv gekeken en rustig aan gedaan.

We hadden inmiddels online ook al het avondeten besproken bij Lemongrass, dat is het Thais restaurant in Aria. Die hebben voor $39 een Early Evening menu. Maar eerst gaan we naar beneden om te spelen op de automaten. Eline heeft al snel haar favoriete Wizard of Oz apparaten gevonden en ze zit er nog geen 5 minuten of de bonussen vliegen haar om de oren:) De smile is niet van haar gezicht af te branden. Daarna zijn we voor het eerst de Strip opgegaan. Het valt ons beiden op dat het toch wel erg rustig is. Het lijkt erop dat er minder mensen zijn dan vorig jaar. We gaan op ons gemakje op weg naar de Ross Dress for Less, ons heimelijke genoegen. De score: 2 Ralph Lauren jurken, Tommy Hilfiger zonnebril, Orlando Magic sweater (Eline) en een overhemd van Calvin Klein (Rob) en dat voor nog geen 120 euro. Een van de redenen waarom we naar Vegas gaan. Daarna zijn we teruggegaan naar Aria, omdat we om 1730 gereserveerd hadden voor het diner.

Bij Lemongrass hebben we echt geweldig gegeten. Het early evening menu bestond eigenlijk niet voor gasten die alleen in het restaurant komen, het hoorde bij een ticket voor Zarkana, de show van Cirque du Soleil in Aria. Maar de website gaf dat niet aan en daarom kregen we op ons verzoek toch dat menu. Het bestond uit een loempia en viscake vooraf. Als hoofdgerecht grote garnalen in knoflook met een groene curry met kip en als dessert kokosmelk met vruchten. Echt super verrukkelijk en niet te vet dus een super keuze!

We besluiten de avond in het casino en bij de Game of Life, een kast waar de bonusgames door vier spelers tegelijk gespeeld wordt en iedereen evenveel verdient, gaat Eline weer los. Daar krijgt ze bonus na bonus ook individueel en heeft ze naast goed eten dus ook een goede band met de machines. Dat is geen slechte combinatie.

We weten dat om 9u een van onze favoriete amerikaanse series White Collar weer begint en zijn dan ook rond die tijd weer op de kamer. We hebben erg genoten van deze dag.  Morgen gaan we van hotel wisselen en wat er verder op het programma staat… dat zien we nog wel.

Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s