Shopping Frenzy

Er is gisteren iets mis gegaan met het publiceren van de blog…. daarom met wat vertraging nu alsnog:

Zo inmiddels is het pinkstermaandag hier, dat betekent dat we alweer in onze laatste etappe zitten van de vakantie. We zijn gisteren verhuisd van Encore naar The Cosmopolitan. Hierover later een andere update, nu eerst wat meer over zaterdag en zondag, onze shopping frenzy.

IMG_1238De Encore heeft voor ons toch wel The Cosmo van de eerste plek verdrongen. Het is echt een geweldig hotel. De service is fenomenaal. Er waren wat problemen met de resort fee die we nog moesten betalen en daardoor liep het bij de sportschool een beetje in de war. Ze belden even naar beneden. wij konden gewoon gaan sporten, aan het eind van ons sportuurtje was het opgelost, ideaal! Uiteindelijk hebben we maar 1 dag resort fee hoeven te betalen i.p.v. van 3, scheelt toch weer $60,- die kunnen we wel anders gebruiken.

Vrijdag staat voor het grootste gedeelte in het teken van shoppen in de shopping Outlet Malls North, dit is vergelijkbaar met Batavia stad in Nederland. Het grote verschil met de outlet South waar we eerder waren, is dat deze buiten is. Na het sporten zijn we zo rond de middag hier naartoe gegaan met de bus. We waren niet de enigen, de bus was echt stampvol, maar gelukkig merkte je daar in de outlet bijna niets van. We hebben daar erg veel gekocht en Eline was er na een uurtje of 6 eigenlijk nog niet uitgekeken. Rob daarentegen wel 😉 en de voetjes waren ook wel redelijk moe. We hebben vooral erg veel geshopt bij Tommy Hilfiger. Bij Tommy was de Memorial Day sale inmiddels begonnen en dat betekent 40% korting op polo’s bijvoorbeeld. Het wordt toch wel tijd voor een nieuwe tas/koffer als handbagage…. Vanwege het gewicht, maar ook omdat de ruimte in de twee originele koffers toch wat krap wordt…. de volgende reis moeten we echt nog minder meenemen van tevoren! Maandag hebben we bij Ross dress for Less dan ook een extra sporttas gekocht (die had Eline thuis net nodig :-)) die helemaal vol zit met nieuwe kleren. Gelukkig niet alleen voor onszelf, sommige familieleden hebben een verlanglijstje ingediend waar we behoorlijk goed aan hebben kunnen voldoen, leuk!

Zaterdag beginnen we met een lekker ontbijtje bij de Starbucks in de Fashion Show Mall. Daarna is Eline weer teruggegaan naar de outlet mall, zij was nog niet uit geshopt. Rob natuurlijk wel, dus die is lekker in de Encore gebleven. Vorig jaar hadden we 750 punten nodig op onze Playerscard om een gratis buffet te krijgen. Rob wilde dat aantal nu graag halen en dan ’s avonds naar het buffet. Eenmaal aangekomen bij dat aantal bleek echter dat de actie voorbij was. Inmiddels was Rob wel $100,- lichter…. oeps :-). Ach dat hoort erbij. Wel was er een nieuwe actie: bij 150 punten per dag, bij elkaar gespeeld tussen 17 uur op dag 1 en 17 uur op dag 2, kun je meedoen aan de Drawing. De Drawing is een soort bingo waarbij per dag een 750k$ boot, $5000,- speeltegoed en $1000,- speeltegoed wordt verloot onder degenen die 5 of meer van de 8 goed hebben. Daarvoor hadden Rob wel 1 ticket, maar helaas hadden we maar 1 goed. Maar het buffet wilden we niet aan ons voorbij laten gaan. Eerst was het echter tijd voor Rob om naar de sportsbook te gaan om op groot scherm naar het laatste kwart van de Pacers tegen de Knicks te kijken. De Knicks kwamen in het derde kwart langszij dankzij oa Chris Copeland die nog in Nijmegen heeft gespeeld. Het publiek in de Encore bestond voor het grootste gedeelte uit Knicksfans en die waren best aanwezig. Dus toen de Pacers in het laatste kwart alsnog met de winst ervandoor gingen, kon Rob ook wat harder juichen. Heerlijk om de Knicksfans stil te krijgen :-). Eline was inmiddels terug, dus even opfrissen en hoog tijd om naar het buffet te gaan. Dat was net als vorig jaar hemels, echt zoals daar gekookt wordt is niet normaal, zo lekker. Bovendien is de sfeer en aankleding ook helemaal top! Voldaan gaan we terug naar de kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s