Dinsdag reisdag

Dinsdag is aangebroken. We hebben beiden heerlijk geslapen. We waren beiden toch wel redelijk gaar geworden van de maandag en binnen een paar minuten dat we in bed lagen waren we beiden vertrokken. Om 7 uur waren we wakker en hebben we rustig de koffers weer klaargezet en zijn we lekker gaan ontbijten. Het ontbijt was gewoon goed en we hebben het ons op kosten van BA lekker laten smaken. Thanks Guys.

Met de hotelshuttle en een erg leuke chauffeur van 79 die echt genoot van zijn werk waren we rond kwart voor tien op Schiphol. We hadden online al ingecheckt en moesten dus alleen nog de boardingpassen printen bij een terminal, maar dat was ook binnen een minuut geklaard. De koffers waren we voor tien uur kwijt, zodat we in ieder geval net zo ver waren als gisteren. Voor de ongeveer 6e keer in twee dagen gingen we door de douane en aangezien we alle winkels inmiddels wel kenden zijn we doorgegaan naar de gate. Daar hebben we nog wat rondgehangen en zagen we tot onze blijdschap rond het middaguur het vliegtuig dat ons naar Chicago moest brengen aan de gate gekoppeld worden. En zo rond 1315 stegen we daadwerkelijk op om de grote plas over te steken. So far so good!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s