Verdere voorbereidingen

Voor het eerste gedeelte van onze reis in Vegas hebben we inmiddels ook vervoer geregeld. Voor net geen 340 euro hebben we voor 12 dagen een auto gehuurd via Cardelmar. Voor dit geld hebben we een goede middenklasser, een Dodge Avenger, of vergelijkbaar. We willen in Vegas graag de omgeving verkennen, hierbij kun je denken aan de Grand Canyon, Death Valley, Red Rock Canyon en/of Valley of Fire. Verder zijn we (lees met name Eline) natuurlijk ook benieuwd naar de verschillende outletstores die op een paar mijl buiten Vegas liggen. Bij de autohuur  hebben we ook een lidmaatschap aangevraagd waardoor we ook een gratis upgrade kunnen proberen te krijgen. We zullen jullie te zijner tijd via dit blog laten weten of we hierin geslaagd zijn…

Vandaag hebben we ook een droam besteld. Dat is een klein kastje, formaat pasjeshouder, waardoor we de hele reis online zijn via de Amerikaanse netwerken. Doordat we op ieder gewenst moment op internet kunnen wordt het gemakkelijk even snel dingen op te zoeken (Google rocks!) wanneer we daar zijn, verder kun je gewoon Whatsappen of even bellen naar huis met Skype. (Misschien wil iemand Tommie af en toe voor het beeld houden?! 😉 MIAAUW). En natuurlijk willen we jullie via dit blog graag van dag tot dag vertellen wat we uitgespookt hebben in het grote Amerika; in Sin City, Disney en de Big Apple niet te vergeten natuurlijk

Meld je nu aan voor een abonnement op onze verhalen en foto’s. Doe dat door linksonder je mailadres achter te laten.

Nog maar 18 dagen en dan begint de echte reis. Nu eerst even slapen, trusten en tot ons volgende berichtje.

4 Reacties op “Verdere voorbereidingen

  1. leuk om jullie voorbereidingen/reis verslagen te lezen! Handig zo’n droam,,,vooral om te googlen op de outlet store als je hem toch niet kunt vinden,,,of om de weg terug te vinden mocht je verdwalen,,,hahaha ok ons geheim! Veel succes met de voorbereidingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s