On our way

Zo het is dan eindelijk zo ver. We gaan weer terug naar Vegas. Dinsdag nog even een drukke dag. Eline gaat nog even naar Oostwold en dan met een speciale busrit door paps naar Appingedam en Groningen en Rob gaat nog even naar Assen voor t werk. Daarna zijn we nog even gaan eten bij V&D in Grunn voor we naar Donar gingen. Nog even kijken hoe dit basketbal is, want zaterdag willen we naar een oefenwedstrijd van meesterdunker Blake Griffin en zijn LA Clippers tegen de Denver Nuggets. Na Donar nog even naar Rob zijn ouders en dan is het op naar huis. Het is inmiddels door 22uur en uiterlijk om 5 uur willen we gaan rijden naar Schiphol, maar we hebben nog niets ingepakt. Ach we houden wel van een uitdaging:) in de avond nog even de laatste dingen klaargelegd (Rob) en Eline nog wat gestreken en de eerste lag om 2315 in bed, de laatste maakt het nog iets later, iets met nagels lakken en een Tommie die niet tegen Aceton kan:)

Om 330 gaat de wekker en dan moeten de koffers definitief ingepakt worden. Het is een beetje stressen, ach dat hoort ook bij ons, maar met een vertraging van slechts een kwartier zijn we onderweg naar Schiphol. Voorbij Almere komen we voor knooppunt Muiderberg in de file, maar om 8uur staan we in vertrekhal 3 om onze koffers af te geven. Zelden is het inchecken zo snel verlopen als hier. En inmiddels zijn we erachter dat we het eerste alweer vergeten zijn, het nekkussentje. Dus op Schiphol maar een echte Samsonite kussen gekocht:) daar kregen we ook het bericht dat de Londonse vliegvelden redelijk gesloten waren vanwege mist…..dat bracht ons wel even weer terug naar onze eerste gezamenlijke trip naar Las Vegas. In Amsterdam was er niets van mist te merken, alleen de vlucht uit Houston had bij binnenkomst een half uur vertraging en daardoor vertrokken we ongeveer een half uur later. We vliegen op het moment van schrijven boven Indiana en gaan nog even weer beetje tv kijken op weg naar Houston. Inmiddels zijn we geland op Houston en hebben we immigratie en dergelijke gehad en zitten we bij de gate te wachten (nadat we bij Ruby’s even wat te eten hebben gehaald) same place als waar Ard en ik ook gegeten hebben 2,5 jaar geleden.

20131016-153516.jpg

20131016-153506.jpg

Een Reactie op “On our way

 1. zo zo dus alles van een leien dakješŸ˜Š
  Nu nog 1 vlucht en dan zijn de kids weer blij.

  Paps komt net van vergadering en mams heeft vandaag gesprek gehad met walter(blijft de verhuizing begeleiden tot de kerst)
  Aardige man die direct door had dat onze jan lul niet erg snugger was en hij hem nog veel moest leren(eindelijk)
  Nu maar hopen dat dat lukt hihi(of niet)
  Nou als jullie dit lezen liggen wij te snurken hihi
  Geniet daar lekker en tot schrijfs of Skype als ik hem in gebruik kan nemen hihi.
  Heb eindelijk webcam zie wel hoe dat gaat haha

  doei doei

  Date: Wed, 16 Oct 2013 20:35:47 +0000
  To: ieveko@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s