De afgelopen (heerlijke) dagen :-)

De laatste dag is aangebroken… vannacht geen slaapplaats meer in een hotel, maar wachten op het vliegveld totdat we vrijdagmorgen vroeg vertrekken. Onze koffers zijn gepakt, het is nu 10 uur ’s ochtends en er is nog net even tijd (om 11 uur moeten we uit de kamer) om jullie bij te bloggen over de afgelopen dagen.

Zondag

We zijn rustig wakker geworden in Encore, het is de verhuisdag naar Cosmopolitan. We hoeven pas om 12 uur uit de kamer, dus we nemen alle tijd. De koffer opnieuw inpakken (want die waren wel een beetje een zooitje), even douchen, uitchecken via de televisie en de koffers afgeven bij de Bell Desk. We kiezen ervoor een ontbijtje te nemen bij het Café in Wynn, het duurt even voor we onze bestelling hebben, maar het is de moeite waard! HMMMMMMMMMM!!! Na het ontbijt blijven we een aantal uren in Encore en Wynn hangen achter de speelautomaten. Het gaat wel lekker, we winnen niet heel veel, maar met $20,- kunnen we een hele tijd spelen, altijd leuk 🙂.

In de loop van de middag gaan we richting de Fashion Show Mall, Eline brengt een paar uur door in Macy’s terwijl Rob wat rondloopt. Macy’s heeft best veel in de sale en met de visitor’s kortingscoupon van 10% die je kunt ophalen is het altijd leuk shoppen.  Na een snack bij de Kentucky Fried Chicken lopen we nog even naar Palazzo,  want daar zijn eigenlijk nog nooit echt binnen geweest.  Veel tijd hebben we echter niet, want we moeten om 18 uur weer in Encore/Wynn zijn voor de Drawing, hier hebben we allebei een ticket voor bemachtigd namelijk. Helaas… geen geluk….

In het begin van de avond vertrekken we met de taxi naar Cosmopolitan. Eindelijk lukt de $20,- trick van Rob, we krijgen een upgrade naar een grotere kamer!! Cool hoor. Nadat we ons geïnstalleerd hebben, lopen we naar Planet Hollywood om te gaan eten in het Burgr restaurant van Gordon Ramsay. Wat een heerlijke hamburgers en friet hebben ze daar! Echt geweldig. Mocht je ooit in de buurt zijn, absoluut de truffel fries met parmesan nemen :-).

Maandag/dinsdag

Heerlijke rustige dagen, we genieten van het ontbijtbuffet in Cosmo. Lopen wat rond over de Strip om leuke foto’s te maken en genieten volop!
Maandagavond gaan we terug naar New York New York voor de voorstelling van Cirque du Soleil, Zumanity. Dit valt ons niet tegen! Vorig jaar vonden we Mystere van Cirque du Soleil wel leuk, maar niet bijzonder, dus we waren sceptisch. Maar we hebben een topavond!

Dinsdag begint met sporten en ’s middags heerlijk bij het zwembad hangen, genieten van de zon, mensen kijken en wat lezen. ’s Avonds blijkt dat we ons allebei niet helemaal goed hebben ingesmeerd, er verschijnen wat rood verbrande plekken 😉 echt wat voor ons! ’s Avonds eten we bij Serendipity 3 bij Caesar’s Palace, hier nemen we ook de aanbevolen Frrrozen Hot Chocolate. Inderdaad een aanrader! Het eten is veeeel te veel en… dus de buikjes zijn aardig vol. Na het eten bezoeken we onder andere nog de Conservatory in Bellagio. Deze is op dit moment in lentesfeer met natuurlijk veel bloemen, maar ook vogels, een vogelhuis en een heuse vuurtoren.

Woensdag

Rob is jarig!!!! Happy birthday to him!!!

Terwijl Rob aan het sporten is, slaapt Eline nog even lekker verder. Na het ontbijt beginnen we aan een tour langs alle hotels/casino’s waar we nog graag een kijkje willen nemen. We lopen binnen bij Flamingo om door de Habitat met Flamingo’s te lopen. Kijken naar de gondels in het Venetian en bekijken de fonteinen in Palazzo. Rond 18 uur snel naar de Sportsbook in Wynn want Game 1 van de Eastern Finals van basketbal is inmiddels begonnen. De Indiana Pacers tegen Miami Heat. Wat een spannende wedstrijd! Hij eindigt uiteindelijk na overtime in 102-103… erg jammer dat Indiana verloren heeft!

Na het eten lopen we naar Encore om te gaan eten bij Wazuzu, een Japans restaurant. We hadden dit restaurant al gespot toen we in Encore verbleven, maar het was ons niet gelukt er toen te gaan eten. Gelukkig zijn we er alsnog heen gegaan, wat een goddelijk eten! We nemen allebei de Panang Curry met Jasmine Rice, Rob met garnalen, Eline met rundvlees. Heerlijk eten en niet zo vettig of zoet zoals in Vegas meestal het geval is. Echt heerlijk 🙂.

Na het eten blijven we in Encore en Wynn om nog wat te gokken, geen grote winst, maar ook nauwelijks verlies. Tegen middernacht wordt het toch wel tijd om richting de kamer te gaan… de laatste nacht.. . Via Treasure Island en The Mirage lopen we terug naar Cosmo.

En nu… nu is de laatste dag van onze vakantie dus aangebroken. We gaan er nog even volop van genieten! Leveren straks de koffers in bij de Bell Desk en daarna snel de Strip op om de sfeer nog goed op te snuiven. We willen kijken of we nog een show kunnen bezoeken vanavond en Eline wil nog naar de tentoonstelling Bodies in Luxor. Kortom genoeg plannen, wij komen de dag wel door!

Jullie een goede nacht(rust) gewenst in Nederland, hopelijk zonder nachtvorst! Zaterdagochtend rond een uur of 6 hopen we te landen op Schiphol. Onze bestelling > zo’n 25 graden en zon 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s