We are in VEGAS

Na een reis van 4 uur vanuit Chicago konden we rond 22:15 uur dan eindelijk alle LAMPJES en SIGNS van het Luxor, MGM, Circus Circus, Stratosphere en al die andere hotels zien vanuit het vliegtuig. Jammer was dat ik niet naast Eline zat, want haar mond viel zo ongeveer open van verbazing. Wat een lichten en wat een stad vanuit de lucht al. De vlucht hebben gebruikt om wat te slapen, want we moesten nog een aantal dingen regelen.

Eerst op zoek naar de koffers. Kijken bij onze vlucht, bleek al snel dat de koffers er waarschijnlijk niet waren. Dat hadden we ook al half half verwacht, die waren op Chicago namelijk wel met het vliegtuig meegegaan van de middagvlucht. Dus via de zeer vriendelijke hulp van Billy achter de balie bij United die belde met American om te kijken of de koffers daar waren. De mensen bij American gekeken en ja hoor daar waren de koffers. Dus toen op weg naar American, vanaf terminal 3, 8 minuten met de shuttlebus naar terminal 1 en daar stonden onze koffers te wachten. En ja Rob weet nu het verschil tussen hard case (plastic) en soft case (stof) wel.

De koffers waren dus terecht, dat betekende dat we weg konden naar de Car Rental. Weer tien minuten met de shuttle, dit keer een privé bus, we zaten er met ons beiden in 🙂 . Daar alle papieren laten zien, bleek dat de computers het niet deden en alles met de hand moest worden ingevuld. Het duurde even, maar we werden erg vriendelijk geholpen. Vervolgens de papieren mee om in de parking garage aan een volgende persoon te laten zien en dan mochten we een auto mee. Nou de onvriendelijkheid droop van die vrouw af. We kregen eerst een auto toegewezen waarvan de afstandsbediening van de sleutel het niet deed. Ach no problem dat kan dan doe je toch alles met de hand, de batterij was waarschijnlijk leeg. Nou, dat dachten wij dus even niet! Batterij vervangen of een reservesleutel, daar doen ze niet aan… mevrouw werd nog chagrijniger, maar uiteindelijk kregen we toch een andere auto mee, een Ford Focus sedan. Natuurlijk wel allemaal automaat dus dat is toch wel erg wennen voor Rob. Eigenlijk doe je niets met je linkervoet…. Maar ja als je maar even de rem aanraakt dan sta je al stil dus wat is Rob blij dat we zo laat de auto oppikken en dat de Strip redelijk uitgestorven is, voor Vegas begrippen dan. Na zo’n tien minuten rijden, en een paar keer bijna tegen het raam geplakt te zijn bij het remmen voor een stoplicht, komen we aan bij de valet parking van Vdara. Daar de auto achter gelaten en de koffers uit de auto gehaald.

Het inchecken ging heel goed, we waren te moe voor de 20 dollar trick of het vragen om een complimentary upgrade. We kregen daar wel een super leuke verrassing; er lag namelijk een welkomstbriefje op ons te wachten van Ard en Robert.

20121024-062831.jpg
Echt heel gaaf!!!! Thanks bro’s

En de kamer was wat je uit de filmpjes al kende, groot! Een kingsize bed een grote badkamer, kitchenette en een woongedeelte met bureau sofa etc. Daar komen later nog wel foto’s van. Nu was het nog even van het uitzicht genieten

20121024-063102.jpg

En vooral slapen, zo rond 1 uur, half 2. En dan ben je om 3 uur wakker, Ard kent zoiets maar al te goed, en Rob ook om 6 uur. De vakantie kan nu echt beginnen! We gaan genieten!!!

5 Reacties op “We are in VEGAS

  1. YES het is gelukt,,,eindelijk in Vegas,,,,na de jet lag in het ritme en genieten met een grote G!!! have fun enne je hoeft alleen even mijn vluchtnummer te sturen hé Eline,,,;)!! xxxx

  2. he he zijn wij blij dat jullie eindelijk na alle vertraging aan de pret kunnen beginnen.
    ha ha een automaat. wat een pret net als bij paps hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s